top of page
PRINCÍPY BEZPEČNEJ PREVÁDZKY
Ako spoznáte bezpečnú prevádzku? Jednoducho! Bezpečná prevádzka sa riadi týmito pravidlami.
#bezpecneunas
1.
Informujeme zákazníkov
o opatreniach bezpečnej prevádzky
5.
Riad i príbory umývame
na viac ako 60° C
v umývačkách, pri ručnom umývaní použijeme
aj dezinfekčný prostriedok
9.
Dodržiavame osobnú hygienu, hygienu prevádzky a systém bezpečnosti potravín
13.
Čistíme a dezinfikujeme stoličky a stoly po každom použití
2.
Často vetráme priestory
6.
Aplikujeme dezinfekciu
na ruky zákazníkom
pri vstupe do prevádzky
10.
Čistíme a dezinfikujeme priestory každý deň aj po každej jednej obsluhe zákazníka dezinfekčnými prostriedkami s virucidným účinkom
14.
Perieme obrusy a všetky pracovné oblečenia na teplotách cez 60 °C
3.
Zabezpečujeme vzdialenosť 2 metre medzi stolmi
7.
Používame pravidlá
pre bezpečný odber surovín
11.
Naši zamestnanci majú riadne prekryté horné dýchacie cesty (nos a ústa) použitím respirátora alebo inej preventívnej ochrannej pomôcky (rúško) a umývajú si dôsledne ruky
15.
Dodržiavame všetky platné nariadenia na národnej aj regionálnej úrovni
4.
Čistíme a dezinfikujeme toalety každú hodinu, robíme o tom záznam
8.
Aktívne
a pravidelne komunikujeme s našimi pracovníkmi
o aktuálnych opatreniach
12.
Odstránili sme individuálne menu lístky, jedálne lístky
z pevného materiálu dezinfikujeme po každom zákazníkovi
PRINCÍPY PRE KAŽDÉHO
Ako sa správať, aby bola prevádzka bezpečná pre všetkých?
1.
Udržujeme bezpečnú vzdialenosť 2 metre
4.
V priestoroch toaliet
sa zdržujeme
po jednom
2.
Máme riadne prekryté horné dýchacie cesty všade, kde je to nariadené
5.
Spolupracujeme
s obsluhou
pri dodržiavaní opatrení
3.
Odporúčame platbu bezhotovostne a vyhýbame sa platbe hotovosťou, kedykoľvek je to možné
6.
Dodržujeme nariadenia a odporúčania Úradu verejného zdravotníctva SR a aj regionálnych úradov verejného zdravotníctva
bottom of page